Приказка-игра
 
 
ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ НА
ПЪЛНАТА ТРИЛОГИЯ
Приключенията на малкото таласъмче


Този комплект предлага пълната трилогия от приказки-игри за таласъмчето! Преобразеният дизайн на трите книги и разкошната кутия го правят чудесен подарък за всяко дете. С цели 33 лв. отстъпка и безплатна доставка, няма по-подходящ момент да го поръчате!
КАКВО ВКЛЮЧВА?

Голямото приключение на малкото таласъмче

Първата по рода си приказка-игра, с която започна цялото приключение. Преиздадена девет пъти, носител на седем награди и номинации! Луксозно издание с твърди корици, шита подвързия и голям формат. Това, изцяло обновено издание, е с два пъти повече страници, двойно повече илюстрации и лесно четим едър шрифт!
 


 

Още по-голямото приключение на малкото таласъмче


Книгата е носител на най-престижната награда за детска литература в България! Над 120 страници приключения и тридесет края, които можете да достигнете! Луксозно издание с твърди корици, шита подвързия и голям формат.
 


 

Най-най-голямото приключение на малкото таласъмче

Дошло ли е време малкото таласъмче да порасне и каква е рецептата за това? Готови ли сте да напуснете пределите на познатата ни вселена?

Впечатляващият завършек на знаковата трилогия на Никола Райков отново ще ви отведе в светове на безгранична детска фантазия в търсене на истинския отговор на въпроса „Какво значи да пораснеш?“.
 
БЕЗПЛАТНО: ЛУКСОЗНА ПОДАРЪЧНА КУТИЯ
 


 

92.97 лв. 59.97 лв.
ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС